Články - Zajímavé

Bentley Conti GT Speed vs Audi S4  – Chris on cars

Bentley Conti GT Speed vs Audi S4 – Chris on cars

autor: Martin Jánský | datum: 15.3.2013

V téhle roztodivné dvojici našel Opičák jisté velmi zajímavé podobnosti. Nezbláznil se tak trochu?!


Hyundai i30 Kombi 1,6 CRDi – Ne, umí to i lépe

Hyundai i30 Kombi 1,6 CRDi – Ne, umí to i lépe

autor: Matěj Slepička | datum: 13.3.2013

Rádi byste si pořídili nové tričko s logem koně, krokodýla nebo s logem o kombinaci písmenka & dalšího písmenka ale také víte, že bez profláklých znáčků jde koupit levněji. A podobné dilema vás může čekat i s výběrem hatchbacku nebo kombíku nižší střední třídy. Jste ochotni slevit z nároků prémiovosti? Bude vám střih i30 sedět? Nebude vás za krkem kousat? Posviťme si na něj LED diodami...


Nissan Skyline GT-R R34 – foto Ondřeje Kroutila

Nissan Skyline GT-R R34 – foto Ondřeje Kroutila

autor: Newbie | datum: 12.3.2013

Legendární šikmooká bestie konečně na stránkách Driverswebu, zatím aspoň na exkluzivních, skvělých fotkách Ondry Kroutila.


Nové auto vs. ojeté – (ne)konečný rozstřel

Nové auto vs. ojeté – (ne)konečný rozstřel

autor: Martin Jánský | datum: 11.3.2013

Je to nekonečná bitva. Koupit nové auto, které podpisem smlouvy okamžitě ztratí polovinu své hodnoty, nebo si raději vyhlédnout zachovalou ojetinu za výhodné peníze, co vám bude dlouho a oddaně sloužit? Jistota bezproblémového chodu nebo riskování monstrózních faktur a týdnů v servisu? Má tohle vůbec jasného vítěze?


Autosalon Ženeva 2013 – Chris on cars

Autosalon Ženeva 2013 – Chris on cars

autor: Martin Jánský | datum: 8.3.2013

S nových Chrisovým videem se podíváte nejen na nejdůležitější sportovní novinky Ženevy, ale v mezičase i za volant mezikontinentální balistické střely jménem E63 AMG.


Peugeot 508 RXH – horský vůdce

Peugeot 508 RXH – horský vůdce

autor: Martin Jánský | datum: 7.3.2013

Je „to nejlepší auto, co dokážou u Peugeotu vyrobit“, dost dobré i pro zbytek světa mimo francouzskou automobilku? Protáhli jsme ho městem, dálnicemi, okreskami i zasněženými horami a máme pro vás jasnou odpověď: RXH je... Ale víte co, raději si to přečtěte celé.


Subaru Forester 2013 – první jízda

Subaru Forester 2013 – první jízda

autor: Martin Jánský | datum: 5.3.2013

Pokud vám bude někdo tvrdit, že se mechanická, řidičská auta už nevyrábějí, je to jen proto, že nikdy nejel v Subaru. I čtvrtá generace Foresteru, novinka na českém trhu, téhle firemní filozofii naprosto odpovídá a přináší mnoho dalších příjemných překvapení.


Recept na lidové Porsche – promarněná šance

Recept na lidové Porsche – promarněná šance

autor: Matěj Slepička | datum: 4.3.2013

Škoda 742, tedy klasická Škodovka mě bohužel úplně minula, vždycky jsem ji chtěl, ale nikdy neměl. Stejně jako jsem nikdy nebyl na vojně, takže jsem Tatrou 8x8 nikdy po lese nehonil tank ani jsem nikdy bojovým vrtulníkem nesekal zahradu, tak stejně jsem kladivem nikdy neuhodil zaseknutý termostat vodního okruhu motoru za zadní nápravou, ani jsem nikdy neletěl do zatáčky tak přetáčivým smykem, abych nekontrolovatelně drhnul svodidla zadkem.


BMW 325i rally – Chris on cars

BMW 325i rally – Chris on cars

autor: Martin Jánský | datum: 1.3.2013

Cesta k motorsportu nevede vždy jen přes miliony na kontě a blyštivé tovární závoďáky. Stačí pár tisícovek, jedno ojeté báwo, hodně odvahy a trocha řidičského talentu. Go, rally, GO!!!


Citroën DS5 HYbrid4 – elektrická vesmírná loď

Citroën DS5 HYbrid4 – elektrická vesmírná loď

autor: Martin Jánský | datum: 27.2.2013

Výstřednost DS5 dostává s moderním diesel-hybridním pohonným ústrojím ještě porci přitažlivosti navíc. Podařilo se Citroënu najít dokonalou kombinaci a cestu do úsporné a pohodlné budoucnosti?


Petrolheadovy zimní nálady – vzývání jara

Petrolheadovy zimní nálady – vzývání jara

autor: Newbie | datum: 26.2.2013

Po víkendové bohaté sněhové nadílce je zase nad nulou a závěje té bílé, mokré věci zase pomalu mizí. Takže teď už to musí přijít, ne? Teď už musí být jaro za dveřmi. My už chceme jezdit!


Porsche Cayman S – Chris on cars

Porsche Cayman S – Chris on cars

autor: Martin Jánský | datum: 22.2.2013

Test horké novinky, Caymanu S v typickém opičákově stylu. Hodně rychle a hodně bokem! VAROVÁNÍ: Po pár vteřinách tohohle idea budete nového Caymana hodně, ale opravdu hodně chtít!


Ford B-Max 1,6 TDCi – dveřmi napřed

Ford B-Max 1,6 TDCi – dveřmi napřed

autor: Matěj Slepička | datum: 20.2.2013

Ano, rozumíte tomu správně, tenhle test si zaslouží začít napřed dveřmi, když jde u B-Maxu o tak unikátní bezsloupkové řešení.


Petrolheadovy zimní nálady – automobilové plky

Petrolheadovy zimní nálady – automobilové plky

autor: Petr Jeřábek | datum: 18.2.2013

Už aby bylo jaro. Silnice jsou promrzlé nebo rovnou pod sněhem, veteráni a youngtimery se před marastem schovávají ve vyhřátých garážích. A my máme právě teď takovou hroznou chuť se jít projet! Zatím se tedy aspoň podíváme do jedné roztěkané benzinové hlavy...


Porsche 911 a drifttování na ledu – Chris on cars

Porsche 911 a drifttování na ledu – Chris on cars

autor: Martin Jánský | datum: 15.2.2013

"Pokud bych měl před sebou svou poslední jízdu, jel bych do Švédska a řídil bych jednu z těchhle 911 tady na ledu." Co víc potřebujete vědět? Další epické Opičákovo video...


Mitsubishi Outlander 2,2 DI-D AT – zimní pohotovost

Mitsubishi Outlander 2,2 DI-D AT – zimní pohotovost

autor: Martin Jánský | datum: 13.2.2013

S první sněhovou vločkou, která se snese na zem, kde se okamžitě rozplyne, se do mysli motoristy vkrade neodbytná panická myšlenka: Potřebuji čtyřkolku! A pokud je pro vás Lancer Evo moc rychlý a Pajero moc drsné, má Mitsubishi v nabídce jednu horkou novinku – Outlander.


reklama Levné pojištění vozidla

Levné pojištění vozidla

autor: Driversweb cz | datum: 12.2.2013

Znovu se vám objevila na stole faktura za povinné ručení nebo havarijní pojištění a vy si říkáte, proč je to pojištění tak drahé? Proč mi kolega v práci říkal, že má levnější?


Servis auta – montérky, nebo espresso?

Servis auta – montérky, nebo espresso?

autor: Matěj Slepička | datum: 11.2.2013

Určitě je každému, kdo si pořídí jakékoliv ojeté auto, jasné, že s ním bude muset brzy do servisu. A velmi snadno se stane, že vážený odborník na ten váš minulý řidičský skvost z blízkého autoservisu zůstane jen koukat a prohlásí něco jako: To je Ford Probe? A pokud vlastníte Ford Puma, napadne vás, že v tu chvíli byste možná měli oběhnout pár kamarádů se stejným typem auta a začít zjišťovat, kam jezdí oni.


Mazda MX-5 2,0 RC – řidičská nirvána

Mazda MX-5 2,0 RC – řidičská nirvána

autor: Martin Jánský | datum: 11.2.2013

S dvoulitrovou NC jsme se už krátce svezli v mezigeneračním testu a bavila nás. Jakékoliv další svezení s MX-5 se ovšem neodmítá a s tímto testem se nám také naskytla možnost vyzkoušet si delší soužití s pravým roadsterem. Neomrzí nás po pár dnech? Půjde s ním jezdit i na nákupy? Také jsme byli zvědaví. A nejvíc na počasí. Předpověď hlásí chladno a bouřky, takže nezbylo než nakoupit čepice a pláštěnky, protože nehodláme testovat roadster se střechou nahoře.


BMW M6 vs Mercedes SL63 AMG – Chris on cars

BMW M6 vs Mercedes SL63 AMG – Chris on cars

autor: Martin Jánský | datum: 8.2.2013

Podle papírových předpokladů byste řekli, že M6 bude drsnější a ostřejší, SL lepší cruiser. Jasná věc. A co když vám řekneme, že ve skutečnosti je to naopak? Na jaká další překvapení přišel Chris za volantem těchhle 550+ koňových monster?


« Previous 1 26 28 29 30 31 32 33 34 51 75 100 Next »