foto Driversweb.cz

Driversweb kalendář 2012 Ondřeje Kroutila

Datum článku: 4.1.2012 | Autor textu: Martin Jánský

Driversweb a Temple Of Speed vám přináší exkluzivní kalendář mladého, talentovaného fotografa Ondřeje Kroutila. Pokud milujete auta a máte ještě místo na zdi, nesmíte si ho nechat ujít!

Letos jsme se rozhodli nevyrábět vlastní kalendář, raději jsme dali prostor mladému, nadějenému a bezesporu talentovanému fotografovi Ondřeji Kroutilovi, jehož fotky můžete najít například v renomovaných českých magazínech jako je Speed nebo Auto Motor a Sport Classic.

Ať už jste na jakákoliv auta, přijdete si na 12 velkoformátových listech kalendáře na své. Supersporty? Co třeba Ferrari 458 Italia, Porsche 911 (991), BMW 1M Coupé nebo Ultima GTR? Máte rádi japonce? Určitě se vám bude líbit Nissan Skyline R33, Mazda RX-7 FD nebo klasická Toyota Celica GT. Chcete klasická auta? Pak je tu pro vás De Tomaso Pantera, Datsun 260Z, Maserati Ghibli SS a ISO Grifo. Stranou nezůstaly ani specialitky jako je Aston Martin V12 Vantage Zagato, driftovací speciál Kageki Nissan Skyline R33 a Caterham Roadsport. Každý si přijde na své a srdce každého nadšence do aut musí zaplesat.

Cena kalendáře je 350 Kč + poštovné, v Praze je možné osobní převzetí.

Závazné objednávky posílejte na adresu info@driversweb.cz a do předmětu mailu připište "Kalendář".

Objednávky uzavíráme tuto neděli 8.1.2012 v 16:00!

Abyste nekupovali zajíce v pytli, úroveň fotek Ondry Kroutila si můžete zkontrolovat přímo na jeho stránkách.

Galerie

Komentáře