reklama foto Driversweb.cz

Jaké jsou moderní služby autopůjčovny?

Datum článku: 24.2.2011 | Autor textu: Driversweb cz

Služby klasické autopůjčovny všichni dobře známe. Jsou ale také autopůjčovny, které nabízí široké spektrum služeb a ty si dnes představíme.

Zápůjčka vozu

Tuto službu všichni dobře známe. Spousta z nás ji pravidelně využívá během dovolených v zahraničí nebo například při dočasné indispozici svého vozu. Některé autopůjčovny umí nabídnout mnohem více i u této služby. Jde například o přistavení vozu nebo odvoz vozu kdekoliv v Praze zdarma, což nabízí například autopůjčovna Vladvi. Nadstandardní službou pak bývá zápůjčka GPS navigace, dětské sedačky či střešního boxu ve stovkových položkách.

Autopůjčovna by měla především vyhovět vašim požadavkům na vůz, a to ať už chcete cestovat především levně, luxusně anebo si jízdu užít v rychlém a sportovním kupé.

Ford Mustang GT 4,0 V8 – 5 100 Kč/den

Škoda Fabia Sport 1,2 – 750 Kč/den

Letištní transfery

Bez starostí o auto se můžete dopravit na letiště buď pomocí taxíku anebo levněji a pohodlněji za pomoci služby Letištní trasfery autopůjčovny One Two Go. Přistavený automobil s řidičem je schopný dopravit 1–8 osob.

Opel Vivaro 2,0 – 1 650 Kč/den

Ostatní transfery

Cestování autobusem či vlakem je velmi zdlouhavé, nepohodlné a otravné. Kamkoliv po České republice, ale i do zahraničí se můžete dopravit pohodlně a rychle díky službě Ostatní transfery, kterou nabízí také autopůjčovna OneTwoGo.

Audi A6 2,7 TDI – 2 200 Kč/den

Dovoz vozů ze zahraničí

Někteří z nás už znají jak obtížný je dovoz vozů ze zahraničí. Je potřeba znát cizí jazyk, hledání vozu v pěkném stavu je velmi zdlouhavé a v neposlední řadě dovézt vůz do ČR vyjde pekelně draho. Proto vznikla služba Dovoz aut ze zahraničí, kde se profesionální tým lidí postará o všechny související služby a do tří dnů můžete mít vysněný vůz doma. 

 

Zápůjčka specifického vozu

Někteří klienti vyžadují specifické služby, třeba vypůjčení své oblíbené značky či specifického vozu. Milujete luxus? Pak si vyberte luxusní vozy Ford Mustang, Audi A4, Audi A6 a jiné, ve kterých si jízdu užijete.

Je vaší oblíbenou značkou Škoda? V jiném voze nejezdíte? Pak si vyberte Škodu v OneTwoGo. Čeká na vás skromnější Fabie, ale i luxusnější Octavie.

Škoda Octavia 1,6 DSG automat – 1 400 Kč/den

 

Galerie

Komentáře