foto Driversweb.cz

Driversweb sraz 2012 – report

Datum článku: 19.10.2012 | Autor textu: Martin Jánský

Po roce další sraz Driverswebu a další povedená akce. Pokud jste nedorazili, podívejte se aspoň, o co jste přišli, a příští rok to napravte!

Před rokem to bylo ve znamení deště a zimy, tentokrát nám počasí konečně přálo. V jihlavě, kam jsme náš sraz logisticky umístili, aby se mohla zúčastnit i moravská sekce, nás přivítalo babí léto, které přímo vybízelo jít se vyhřívat na slunce. Takže jsme po rychlém obědě vyrazili svorně na parkoviště okukovat auta a povídat si o nich. A že bylo co okukovat! CR-Z, Golf GTI, Focus RS, Alfa 147 GTA, 350Z nebo třeba Lexus IS-F, dorazili i dva odvážlivci bez střechy (Z4 a MX-5). Naši fanoušci si zkrátka umí vybrat auta s charakterem a duší.

A díky tomu, že nepřijely žádné "votuněné vochcávy f turbodechtu" ani pažouty 1.0, tak se neřešila témata typu "kde jdou sehnat nejlevnější neony na šasi" nebo "kdo jezdí s nejnižší spotřebou". Spíš se povídalo o nejzábavnějších zatáčkách, nejlepších automobilových zážitcích, nejoblíbenějších autech. Pravá témata pro automobilové nadšence. Ani jsme nestáli o žádnou davovou akci, protože ve spíše komorní společnosti měl každý čas na každého a v příjemně poklidné atmosféře se diskusní témata uvolněně převalovala jako kočka pospávající na zahřáté kapotě auta. Zkrátka celé to bylo na pohodu. Díky všem za účast, bylo to perfektně strávené nedělní odpoledne!

Takže přátelé, příště, až zase vyhlásíme sraz (a začátek sezony příští jaro k tomu přímo vybízí), neváhejte a přijeďte! Jinak přijdete o skvělou akci s prima lidmi provoněnou benzinem...

 

Za poskytnutí zázemí a ukázkovou pohostinnost děkujeme Business Hotelu Jihlava.

foto: Jan Svoboda

Galerie

Komentáře