foto Driversweb.cz

Nejlepší uživatelská recenze Driverswebu – VÝSLEDKY

Datum článku: 2.5.2012 | Autor textu: Martin Jánský

Vyhlášení výsledků soutěže o nejlepší uživatelskou recenzi Driverswebu!

Petrolheadi petrolheadům – takové je motto Driverswebu.

Součástí našeho serveru je sociální síť Vaše vozy, kam si registrovaní čtenáři mohou vkládat svá auta a vzájemně si je komentovat, hodnotit, psát o aktualitách a poskytovat tak cenné informace potenciálním zájemcům o stejný model. Jak pozorně pečují o svůj vůz, starají se mnozí čtenáři i o jeho elektronický obraz na našich stránkách.

A jelikož si vážíme vaší přízně a aktivity na našich stránkách, rozhodli jsme se odměnit autory těch nejlepších uživatelských recenzí sekce Vaše vozy. Do soutěže se nám přihlásilo 14 odvážlivců, které jsme museli zodpovědně rozsoudit a vybrat mezi nimi ty nejlepší tři. Jak to dopadlo? Popořadě, vážení.

 

Jak jsme hodnotili

Nejprve naši dva fotografové Jan Svoboda a Ondřej Kroutil prošli soutěžní recenze a předvybrali ty, jejichž fotodokumentace byla nejkvalitnější a nejrozsáhlejší. Ani sebelepší recenze bez pořádných fotek prostě není dost dobrá.

Předvýběrem prošlo osm kandidátů na post nejvyšší. Těchto osm pak musela pročíst a prozkoumat druhá skupina hodnotících odborníků, zakladatel serveru Motorkari.cz Jaroslav Ducháček, šéfredaktor Autohitu Petr Benzl a šéfredaktor Driverswebu Martin Jánský. Ti pak v hodnocení recenzí zohledňovali detailnost a kvalitu textů, jejich technickou správnost, přehlednost a přínosnost pro čtenáře, přihlédli také k osobním zkušenostem a zážitkům majitelů. Klíčové tedy bylo přehlednou a konzumovatelnou formou představit svůj vůz a zprostředkovat nejdůležitější informace, které jako majitelé získali a touží předat dalším zájemcům.

Mezi pět nejlepších se probojovali uživatelé: EssexBoy s výstavním Capri X-Series, GTR se svou Godzillou R35, mojito a jeho Žába R, Ronault se Škodou Favorit a Thomasinovo GTI Mk. VI. Vybrat tři nejlepší a určit jejich pořadí byl hodně tuhý boj, z téhle pětice by mohl být vítězem prakticky kdokoliv, tak vysokou kvalitu jejich recenze mají.

Jste napnutí? Tak vás napneme ještě víc, protože musíme hlavně poděkovat partnerům naší soutěže. Nebýt jich, nebylo by o co soutěžit. (Ano, komerční přestávky jsou už i v textech :) )

 

Partneři soutěže jsou

Safe Driving School, kurzy bezpečené, sportovní a ekonomické jízdy

Shatsu, první české automobilové oblečení

 

A o co jsme vlastně hráli?

Třetí místo - poukaz na jedno libovolné tričko Shatsu

Druhé místo - poukaz na dvě libovolná trička Shatsu

Cena pro vítěze - řidičský kurz od Safe Driving School

 

Tak teď již k vyhlášení výsledků

5. místo - Nissan GT-R R35 s autorem GTR

Auto snů a nadšení majitele z textu přímo čiší, jen nám chybělo trochu víc jízdních zážitků.

 

4. místo - Škoda Favorit s autorem Ronaultem

Důkaz, že samo auto v našem hodnocení nehrálo roli. Recenze je čtivá, jen možná zbytečně rozvláčná na začátku.

- - - - - 

3. místo - Ford Capri s autorem EssexBoyem

Čtivá recenze plná emocí, tak to má být.

 

2. místo - Volkswagen Golf GTI s autorem Thomasinem

Komplexní recenze, masivní fotogalerie, poctivě přidávány novinky.

 

A vítězem se stává... virbl!

1. místo - Volkswagen Scirocco R s autorem Mojitem

Originální pojetí, přesto poskytuje všechny důležité informace v přehledné formě. Fantastická fotogalerie.

 

Gratulujeme vítězům, čest poraženým.

Opakujeme, že první pětice byla NAPROSTO VYROVNANÁ a rozhodly jen drobné detaily, shoda na výsledném pořadí byla skutečně náročná.

Díky všem účastníkům naší soutěže, úroveň byla obecně vysoká!

 

Prosíme soutěžící na prvních třech místech o zaslání kontaktních údajů (jméno, adresa, telefon) na e-mail jansky@driversweb.cz, následně se domluvíme na předání výher.

Galerie

Komentáře